Söker du spänning i vardagen?

 In Allmän pension, ITP, Tjänstepension

Att läsa kan vara som att stiga in i en annan värld. Jag har alltid läst mycket. Det började tidigt med serietidningsklassikern Buster. I dag blir det alltifrån morgontidningar till deckare, romaner och facklitteratur.

Ofta läser jag flera böcker och tidningar samtidigt. En tidning på väg till jobbet, en bok på väg hem och en annan som ligger vid sängen. Just nu samsas en engelsk deckare och Jan Guillou med en bok om livförsäkringsteknik.

Mitt lästips i dag är PTK:s tidning ”Din tjänstepension”, som precis landade på mitt skrivbord. Du hittar den som bilaga i flera fackförbundstidningar men den går också att ladda ner på PTKs hemsida. Dessutom finns innehållet också på kampanjsidan dintjanstepension.seDin tjanstepension

Om du gillar att uppleva olika världar genom läsning rekommenderar jag dig att kliva in i tjänstepensionens värld genom att läsa ”Din tjänstpension”. Du får till exempel en snabb guide om hur pensionen fungerar och koll på avgifternas betydelse för din tjänstepension. Där kan du också ta del av mina tips för att välja rätt efterlevandeskydd.

Nästan lika spännande som en deckare, om du frågar mig.