Nedräkningen har börjat

 In Okategoriserat

martin_blogg

Den 27 september smäller det. Då är det dags att fira Tjänstepensionens dag 2016!

Förra året gjorde Collectum en undersökning som visade att fler än hälften av alla anställda, 51 procent, inte hade fått någon information om tjänstepensionen av sin arbetsgivare under det senaste året.

Tjänstepensionens dag är ett ypperligt tillfälle för alla arbetsgivare att berätta om en av de viktigaste anställningsförmåner ni ger era anställda.

tjptartaHar du som arbetsgivare funderat på hur ni ska uppmärksamma den tjänstepension ni har? Ett tips är att kaffe, tårta och lite pensionsinformation, som vi på Collectum hade förra året.

Ni kan också lägga information på intranätet, skicka ett mejl till era anställda eller varför inte sätta upp en affisch i lunchrummet? Färdigt material finns att ladda ner på tjanstepensionensdag.se. Ni har säkert många andra bra idéer kring hur ni kan uppmärksamma tjänstepensionen på er arbetsplats.

Missa inte heller när Martin Björk åker runt på olika arbetsplatser och undersöker hur det står till med tjänstepensionen. Först ut är ambulanssjukvårdaren Johan. Håll utkik efter fler filmer på tjanstepensionensdag.se eller på Facebook!

Passa nu på att planera in något kul så firar vi ordentligt den 27 september!